Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahane Hayatım 5. yeni bölümde Şebnem’e büyük meydan okuma!

Şahane Hayatım 5. yeni bölümde Şebnem’e büyük meydan okuma!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Şahane Hayatım dizisinin 5. yeni bölümü yine izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

Onur Tuna ile Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi ve başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bu sayede reytinglerde de iyi sonuçlar elde edebilen dizinin, bu sezonun iyi projelerinden birisi olduğunu söylemek mümkün.

Peki Şahane Hayatım dizisinin 5. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Bıçak yarası sonunda Şebnem’i yatağa düşürdü! Yüksek enfeksiyon yüzünden Mesut’un bakımına muhtaç kalan Şebnem, Niyazi’nin açtığı yarayı Mesut’a nasıl açıklayacak? Şebnem’den başından beri şüphelenen Mesut, sonunda aradığı ipucunu elde edip Şebnem’in üzerine tüm gücüyle gidecekken onu durduran ne olacak?

Melisa, Onur’u elde etmeye kararlı! Ancak karşısında Şebnem gibi dişli bir rakip varken işi çok zor. Madem öyle el arttırsın, ortalığı biraz daha karıştırsın, Şebnem’in dibine kadar girip ona kendi evinde meydan okusun! Hem de yanında yepyeni ve gizemli bir oyuncuyla… Peki kim bu tehlikeli oyunun yeni ve şaşırtıcı üyesi?

Şebnem’in geçmişi onu bir türlü rahat bırakmıyor, Selo ve Izbandut onu bulmak için kalkıp Mange’ye kadar geliyor! Melisa, Onur ve Mesut’la mücadele ederken Şebnem, şimdi de hayatını tehlikeye sokacak bu ikiliden kendini sıyırmak zorunda! Güvenecek, yardım isteyecek kimsesi yokken Selo ve Izbandut’tan kurtulmayı başarabilecek mi?