Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahane Hayatım 25. yeni bölümde çaresiz kalan Şebnem, yine çareyi Mesut’ta buluyor!

Şahane Hayatım 25. yeni bölümde çaresiz kalan Şebnem, yine çareyi Mesut’ta buluyor!

tarafından ker_def

Şahane Hayatım dizisinin 1 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Now televizyon kanalında yayınlanmakta olan Şahane Hayatım dizisinin başrollerinde Hilal Altınbilek ile Onur Tuna yer alıyor. İkilinin güçlü işbirliğinde izleyicileri etkiledikleri Şahane Hayatım dizisi, hikayesi ile sezonun dikkat çeken projelerinden birisi oldu.

Onur’la görüntüleri ifşa olan Didem, Şebnem ve Melisa’ya karşı harekete geçer. Ve ikisini hedef alan bir video paylaşır. Video sosyal medyada büyük yankı uyandırır.

Videoyu hazmedemeyen Şebnem, Didem’i en yumuşak karnından vurmaya karar verir. Mange’yi Didem’in elinden alır. Onur ise Didem’le görüntülerini çeken Ahmet’i tuzağa düşürür.

Köşeye sıkışan Ahmet, Mesut’tan yardım ister. Mange’yi kaybeden Didem intikam duygusuyla iyice bilenir ve Şebnem’in evini alması için Onur’a baskı kurar. Evde Şebnem’in yaşamasını zaten istemeyen Onur evi tahliye etmesi için Şebnem’e ihtar gönderir.

Çaresiz kalan Şebnem’e yine en büyük çareyi Mesut bulur. Şebnem ve Melisa, Didem’e karşı beraber savaşırken artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır.