Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahane Hayatım dizisi 8. yeni bölümde Şebnem’in planları devreye giriyor!

Şahane Hayatım dizisi 8. yeni bölümde Şebnem’in planları devreye giriyor!

tarafından ker_def

Onur Tuna ile Hilal Altınbilek ikilisini başrolde buluşturan Şahane Hayatım dizisi Fox TV ekranında çarşamba akşamları yoluna devam ediyor.

Dizinin ilk 7 bölümünde etkileyici hikaye geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Dizinin ilk başlarda elde ettiği reytinglerdeki yüksek oranlar son bir kaç haftada düşüşler ile geriledi. Ancak yine de projeye destek sunan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

20 Aralık Çarşamba akşamı Şahane Hayatım dizisinin 8. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Şebnem, Onur’un boşanmak istediğini öğreniyor! Ancak sessiz sedasız, hele de çocukları olmadan gitmeye niyeti hiç yok. Gümüşçüler, Şebnem’in arkasından iş çevirmenin bedelini çok ağır ödeyecek. Şebnem planını devreye koyuyor ve Gümüşçüler için yer yerinden oynuyor.

Mesut mesleğiyle Şebnem arasında sıkıştı kaldı! Bir tarafı en küçük ipucunun peşine düşmek isterken diğer tarafı Şebnem’in suçsuz olmasını istiyor. Fakat Şebnem’in hamleleri onu hiç beklemediği bir yere savuruyor. Acaba Mesut, Şebnem’e olan aşkı için mesleğini feda etmek zorunda mı kalacak?

İzbandut, Şebnem’i sonunda yakaladı. İzmir’e gidip ameliyat olduğu hastaneye kadar bulan İzbandut, onları sonsuza kadar hapse gönderebilecek bilgilere sahip Şebnem’in yaşamasına izin verecek mi? Yoksa diğer cephelerde savaşmakta olan Şebnem yolun sonuna mı yaklaşacak?