Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisi Onur Tuna için de Fox TV için de büyük önem taşıyor!

Şahane Hayatım dizisi Onur Tuna için de Fox TV için de büyük önem taşıyor!

tarafından ker_def

Şahane Hayatım dizisi çarşamba akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ikinci bölümde de ortalamanın üzerinde reytingler elde etmesi dikkatleri çekti.

Kuruluş Osman gibi önemli bir yapımın çarşamba akşamlarını taşıdığı bir ortamda Şahane Hayatım dizisi de Fox TV’nin bu sezonki en önemli çıkışlarından birisini yapan proje oldu. Yabani, Hudutsuz Sevda, Kirli Sepeti ve Bambaşka Biri isimli dizilerle bu sezona iyi projelerle başlayan Fox TV, bir başka dizisinden daha iyi sonuçlar almaktan memnun.

Şahane Hayatım dizisi çok iyi reytinglerle geçen hafta başlamıştı ve bu hafta aynı reytinglerin gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Sonuçlar ortaya çıktı ve geçen haftaya göre dizinin reytinglerde daha da iyi sonuçlar elde etmesi ekibin moralini artırdı.

Yasak Elma dizisinde 2 sezon boyunca yer alan Onur Tuna, Fox TV ekranlarında izleyicileriyle farklı karakterlerle buluşmaya devam ediyor. Önceki sezon Mahkum isimli dizide de başrolde yer alan oyuncu, ilk sezonda çok iyi çıkış yapan bu dizinin ikinci sezonda kısa sürede ekrana veda etmesi gibi bir şanssızlık yaşamıştı.

Şimdi ise Şahane Hayatım dizisi ile yeniden Fox TV ekranını tercih eden ünlü oyuncu, bir kez daha iyi reytingler elde eden bir proje ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Mesut isimli karizmatik bir polis memuru olarak izlediğimiz Onur Tuna, keskin zekası ve inatçı birisi olması ile bilinen bu karakterde gayet başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Mesut karakteri bugüne kadar yaşamadığı ikilimler ile karşılaştıkça Onur Tuna’nın oyunculuk yetenekleri ve karakterin hissiyatını izleyiciye geçirmedeki başarısı da ortaya çıkıyor.