Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisine Show TV’den Sandık Kokusu dizisi rakip oldu!

Şahane Hayatım dizisine Show TV’den Sandık Kokusu dizisi rakip oldu!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği “Sandık Kokusu”nun afişi yayınlandı. Özde Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın yer aldığı anne-kız temalı afişle dizinin yayın tarihi de açıklandı. Merakla beklenen dizi 6 Aralık Çarşamba başlıyor.

Çarşamba akşamları yayınlanacağı ortaya çıkan Sandık Kokusu isimli yeni dram dizisi, güçlü yapımlarla karşı karşıya gelecek. 5. sezonu devam eden atv’nin başarılı dizisi Kuruluş Osman zaten Çarşamba akşamlarının bir numaralı projesi konumunda bulunuyor.

Fox TV’de yayınlanan Şahane Hayatım dizisi de çok başarılı reytingler elde ediyor ve Sandık Kokusu ile de benzer izleyici grubuna hitap ettiği için iki dizi projesi arasında büyük bir rekabet yaşanması bekleniyor.

Kanal D ekranında Salih Bademci, Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın başrollerinde yer aldığı Dilek Taşı dizisinin de iyi bir hikaye ortaya koyduğunu söylemek lazım.

Çarşamba akşamları artık Sandık Kokusu dizisi ile birlikte reytinglerde daha zorlu bir rekabete sahne olacak.

Peki Sandık Kokusu nasıl bir dizi ve detaylar neler?

Başrol oyuncuları; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizinin farklı afişi beğeni toplarken, projeye olan merak ve ilgiyi de arttırdı. Sosyal medyada da paylaşılan afiş övgü dolu yorumlar aldı.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu” 3 çocuk annesi Karsu ve ailesinin başlarına gelen talihsiz bir olay sonrası yaşadıklarını etkileyici bir anlatımla ekrana taşırken; kimi zaman duygulanacak, bazen hüzünlenecek, çoğu zaman ise yeniden başlamanın umut verici sıcaklığını hissedeceksiniz.

‘Sandık Kokusu’ 6 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.