Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Burak Deniz hayranlarını şoke eden Bambaşka Biri gerçeği!

Hande Erçel ile Burak Deniz hayranlarını şoke eden Bambaşka Biri gerçeği!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri dizisinin 12. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 27 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanacak.

Yurt dışında büyük ilgi gördüğü ifade edilen ve yabancı dizi hayranlarının da sosyal medyada büyük bir destek sunduğu Bambaşka Biri dizisinin final tarihinin belli olduğuna yönelik haberler izleyicileri fazlasıyla üzdü.

Dizinin yurt dışında bu kadar çok ilgi görmesine rağmen, Türkiye’deki izleyicilerin ilk bölümlerden sonra yavaş yavaş ilgisini azaltması dikkat çekmişti.

Yıl sonunda veda etmesi beklenen dizinin bu süreçte yurt dışı satışları nedeniyle ayakta kaldığını söylemek lazım.

Polisiye bir aşk dizisi olarak öne çıkan Bambaşka Biri projesi 16. bölümde final yapacak. Dizinin reytinglerde yaşanan büyük düşüş sonrasında uzun süreli olmayacağı tahminleri yapılıyordu.

Basında yer alan haberlere göre de Bambaşka Biri dizi projesi 16. bölümü ile birlikte yıl sonunda izleyicilere veda edecek.

Sosyal medyada izleyicileri bir hayli rahatsız eden bu gelişme internet basınına yansıdıktan sonra birçok izleyici üzüntülerini belirten yorumlarla sosyal medyada paylaşım yaptı.

Bambaşka Biri dizisinin bu kadar büyük tanıtım organizasyonuna rağmen Türkiye’de yeterince izleyiciye ulaşmaması üzerinde çok düşünülmesi gereken bir durum olarak da görülüyor.