Ana sayfa Dizi Haberleri Sahi Halka dizisine ne oldu? Hande Erçel’i Azize dizisinin afişinde gören soruyor! İşte yanıtı…

Sahi Halka dizisine ne oldu? Hande Erçel’i Azize dizisinin afişinde gören soruyor! İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan isimlerinden birisi de Hande Erçel oldu. Gerek oynadığı Halka dizisi, gerekse ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile birlikteliği nedeniyle magazinin gündeminden düşmedi.

Genç oyuncu, TRT1’in Halka dizisindeki performansıyla, geçtiğimiz sezonlarda rol aldığı kimi dizilerde oyunculuğuna gelen bazı eleştirileri de yanıtlamış oldu!

Erçel’i Halka’da izleyenler, çok daha iyi oynadığı yorumlarını yapmaya başladılar.

Sezondaki pek çok dizi arasında kaynayıp giden Halka’yı izleyenler, aslında çok farklı ve özel bir dizi olduğunu, izlemeyenlerin çok şey kaçırdığını, televizyon ekranına fazla geldiğini sosyal medyada sıkça yorumladılar.

Kıymeti pek anlaşılamayan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Önce, içlerinde Nazan Kesal’ın da bulunduğu 6 oyuncunun yeni sezonda olmayacağı duyuldu.

Sonrasında Kaan Yıldırım, diziden ayrıldığını sosyal medyadan bildirdi. Hande Erçel, kendisine uzatılan mikrofonlara yeni sezonda devam edip etmeyeceklerinin tam belli olmadığını söyledi.

Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin de yer aldıkları diziden ses beklerken, oyuncuların başka dizilerle görüşmeye başladıkları haberleri de iyice şaşırttı.

Son olarak Hande Erçel’in, Kanal D’de yayınlanacak olan ve Süreç Film imzalı Azize isimli dizide oynayacağı duyulmuştu. Buğra Gülsoy ile Erçel’in yer aldıkları dizinin afişinin yayınlanmasıyla izleyici iyice şaşırdı!

Şimdi sosyal medyada herkes Hande Erçel’i afişte görünce “Halka dizisine ne oldu?” diye sormaya başladı!

Sahi Halka dizisine ne oldu? Hande Erçel'i Azize dizisinin afişinde gören soruyor! İşte yanıtı... 7

Sahi Halka dizisine ne oldu?

Kafalar iyice karışmışken diziyle ilgili akıbeti ilk olarak Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu bir yazısında kaleme aldı.

Dizinin 45-60 dakika arasında bir formata dönüşeceğini ve birkaç dilde yeni konsepti yurt dışına satmayı planlayan TRT, eğer bu proje başarılı olur ise dizinin yeni formatını da kanalda ekrana getireceğini yazdı.

Durum şöyle; “Yeni bölümlerin bu yeni konsepte göre yapılması durumu var. Ocak 2020 hedef tarih ama Temmuz ayına sarkması da muhtemel.Yeni sezon için konsept hazır ama senaryo henüz yazılmış durumda değil. Projenin yeni hali tüm oyunculara anlatıldı ve herkes serbest bırakıldı.Yeni konsept hazır olduğunda müsait olan isimlerle yeniden yola çıkılacak.”

Yani Halka dizisi en azından Ocak ayına kadar yok! Planlandığı gibi 2020 Ocak ayında başlarsa ve Hande Erçel’in Azize dizisi de tutarsa, oyuncu Halka’da olmayacak! Eğer Azize reytinge yenik düşerse Hande Erçel’in yeniden Halka’ya dönüp dönmeyeceğini de yeni konsept ve oyuncunun kararı belirleyecek gibi görünüyor!

Durum şimdilik böyle…