Ana sayfa Dizi Haberleri Şahika gitti, Bahar geldi! Nesrin Cavadzade Üç Kuruş ile Yasak Elma’ya rakip oldu!

Şahika gitti, Bahar geldi! Nesrin Cavadzade Üç Kuruş ile Yasak Elma’ya rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçen sezon Yasak Elma dizisinden 109. bölümde ayrılmıştı. Yönetmen ile tartışmasının ardandan seti terk eden ve Medyapım ile de anlaşması sona erdirilen oyuncu, Şahika karakteri ile kilit bir roldeydi. Yasak Elma günlerini artık geride bırakan ünlü oyuncu şimdi yeni dizisinde çok iddialı bir geri dönüş yapacak.

Pazartesi akşamları yayınlanacak olan Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde Bahar karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, ayrıldığı dizisine rakip olarak ekrana dönüş yapıyor… Yasak Elma ile Üç Kuruş dizilerinin rekabeti de Nesrin Cavadzade noktasında dikkat çekici olacaktır.

Renkli bir roman dizisi olarak öne çıkan Üç Kuruş’ta Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç başroldeki erkek oyuncular olarak dikkat çekiyor. Başrolde buluşan kadın oyuncular ise Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse oldu…

Yasak Elma dizisinin elde ettiği başarıda Şahika karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalayan Nesrin Cavadzade, şimdi de yeteneklerin Üç Kuruş isimli yeni Show TV dizisi için sergileyecek.

Şahika gitti, Bahar geldi! Nesrin Cavadzade Üç Kuruş ile Yasak Elma'ya rakip oldu! 7

Dizinin henüz yayın tarihi belli olmadığı ama ünlü oyuncunun rolü hakkında detaylar ortaya çıktı. Bahar karakteri ile izleyeceğimiz Nesrin Cavadzade’nin imajında pek bir değişiklik yok.

Nesrin Cavadzade karakterini güçlü, isyankar, korkusuz ve sıra dışı olarak tanımlıyor. Bahar’ın bağımsız, kimseye boyun eğmeyen, mücadeleci yapısının kendisini cezbettiğini belirten ünlü oyuncu, seyirci ile buluşmak için de sabırsızlanıyor.

Cavadzade, şöyle konuştu: “Her Pazartesi akşamı, bizi kendimizle yüzleştirecek, “Hiç yapmadım diyebilir miyim?” diye kendimize soracağımız dizimizin bir an önce sizlerle buluşması için gün sayıyoruz. Çok mutlu ve çok heyecanlıyız.”