Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla olarak herkesi şaşırtacak!

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla olarak herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş yakında izleyicilerle buluşacak. Pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizide yer alan isimlerden birisi de genç oyuncu Aslıhan Malbora… Oyuncuyu dizide Leyla karakteri ile izleyeceksiniz.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzasını taşıyan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’ çok etkili bir mayfa hikayesi olacak. Uraz Kaygılaroğlu mafya lideri Kartal karakterini canlandırırken, Ekin Koç ise kural tanımaz komiser Efe karakterine hayat veriyor. Aslıhan Malbora ise Kartal karakterinin kardeşi Leyla olarak izleyicilerle buluşacak.

Leyla farklı bir karakter ve Aslıhan Malbora da bu karakteri canlandırabilmek için özel eğitimler aldı. Roman dansı konusunda kendisini geliştiren oyuncu ayrıca barmenlik eğitimi de aldı.

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla olarak herkesi şaşırtacak! 7

Kartal’ın kız kardeşi ‘Leyla’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan, Aslıhan Malbora karakterini şu sözlerle anlattı: “Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş.”

‘Üç Kuruş’u hazırlık sürecinden itibaren çok keyif aldığı bir iş olarak gören Malbora, dizi için barmenlik eğitiminin yanında Uraz Kaygılaroğlu ile Roman dansı dersi aldığını da dile getirdi.