Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisinde sorun çıktı, ikinci sezonla ilgili son durumu Burak Deniz’den duyurdu!

Şahmaran dizisinde sorun çıktı, ikinci sezonla ilgili son durumu Burak Deniz’den duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekimleri yapılmaya devam edilen Şahmaran isimli dizi büyük bir merakla bekleniyor. Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya ikilisini başrolde buluşturan dizi için geçen yıl ilk sezon çekimleri yapılmıştı.

Mistik bir hikayesi bulunan Şahmaran dizisinde ikinci sezon içinde dizinin tüm ekibi Ağustos ayında Adana’da bir araya gelmişti. Bir süredir çekimleri devam eden diziye ara verildiği ortaya çıktı.

Burak Deniz, Adana’daki çekimlerden ayrılarak İstanbul’a geldi ve yaptığı açıklamada da 10 günlük bir ara verildiğini duyurdu. Oyuncu, bu aranın nedeninin de teknik sebepler olduğunu belirterek, şunları anlattı:

“Çalışıyorum, Adana’daydım. Çekimler bitmedi, sadece 10 günlük bir ara verdik. Teknik bir problem oldu. 10 gün aradan sonra devam edeceğiz gibi görünüyor.”

Şahmaran dizisi için Adana’da çok yoğun bir çalışma yürüttüklerinden bahseden Burak Deniz, “Gerçekten çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Sabah sete gittiklerini, yoğun çalıştıktan sonra uyumaya gittiğini ve sonra tekrar sete gittiğini anlatan oyuncu, başka bir şey yapmaya vakit bulamadığından bahsetti.

Burak Deniz, Şahmaran dizisinin çekimlerinin de çok keyifli geçtiğini ve sevgilisi Didem Soydan’ın da kendisini yalnız bırakmadığını sözlerine ekledi.