Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün, alışılmışın dışında bir doktor dizisi! Ulaş Tuna Astepe’nin iddiası büyük!

Hayat Bugün, alışılmışın dışında bir doktor dizisi! Ulaş Tuna Astepe’nin iddiası büyük!

tarafından ker_def

19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Hayat Bugün isimli yeni dizi, Show TV’nin büyük beklentilerle hazırladığı bir yapım oldu. New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olması nedeniyle de dikkat çeken Hayat Bugün dizisinde, Ulaş Tuna Astepe dikkatleri üzerine çekecek.

Başhekim Doçent Doktor Barış Güvener karakteri ile izleyeceğimiz Ulaş Tuna Astepe, Doktor Max Goodwin karakterinin Türk uyarlamasının başrolü olarak öne çıkıyor. New Amsterdam dizisi çok sevilen bir yapım olduğu için uyarlama yapılırken ana hatlara dikkat edildi. Ancak Hayat Bugün dizisi, Türk halkının örf, adet ve gelenekleri düşünülerek de farklı bir şekilde uyarlandı.

Geçen sezon Barbaroslar isimli tarihi bir dizide savaşı karakter ile ekranda izlediğimiz Ulaş Tuna Astepe, yeni sezonda insan hayatını kurtaran doktor rolüyle izleyicilere çok farklı gelecek.

Hayat Bugün, alışılmışın dışında bir doktor dizisi! Ulaş Tuna Astepe'nin iddiası büyük! 8

İzleyicilerin alıştığının dışında bir hastane hikayesi olacağını anlatan Ulaş Tuna Astepe, hem hastaların hem de doktorların çok da mutlu olmadığı bir hastanede her şeyi değiştiren bir karakter ile izleyicilere sempatik gelecek.

Oyuncu, “Harika bir konsepte sadık kalarak, senaristlerimiz nefis bir uyarlama ortaya koydu” diye konuştu.

Büyük ve köklü bir hastanede büyük bir değişimin yaşanabileceğini ve bunu idealist bir doktorun sağlayabileceğini anlatması bakımından da Hayat Bugün dizisinin izleyicilere çok sempatik geleceği gözüküyor.

Hayat Bugün, alışılmışın dışında bir doktor dizisi! Ulaş Tuna Astepe'nin iddiası büyük! 9

İnsan olmanın temel sorumluluğunu hissettiren bir dizi olacağından bahseden Ulaş Tuna Estepe, “Bu kutsal göreve hakkını teslim eden bir senaryo okudum. Beni bu güzel senaryo içeri davet etti, ben de zevkle kabul ettim” diyerek de dizinin kendisi için önemini anlattı.

Sette ekip arkadaşları ile çok uyumlu olduklarından da bahseden oyuncu, yüksek bir enerji ile çalıştıklarını da sözlerine eklerdi.