Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in set hali tahminlerin ötesine geçti!

Şahmeran dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in set hali tahminlerin ötesine geçti!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya ikilisi Şahmeran isimli yeni Netflix dizisinin başrolünde bir araya geldi. Fantastik bir hikayesi bulunan dizinin nasıl olacağını sadece izleyiciler değil, oyuncular da çok merak ediyor.

Adana’da yapılan çekimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’a dönen Burak Deniz, hem kar tatili yaptı hem de yeni bir sinema filmi için Ozan Açıktan ile anlaştı… Oyuncu, yeniden sete çıkmadan önce kar tatilinde dinlenirken, Şahmeran setinde yaşadıklarını da anlattı.

Burak Deniz, partneri Serenay Sarıkaya ile nasıl bir çekim dönemi geçirdikleri sorusunu yanıtlarken, sempatik sözleriyle dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya ile çok iyi anlaştıklarını ifade eden oyuncu, “Çok keyifliydi, tahmin ettiğimizden daha güzeldi, süperdi. Set içinde geçirdiğimiz zaman bir yana, nasıl bir iş çıkacak ortaya daha büyük bir merak konusu hepimiz için” diye konuştu.

Bu sözleri ile birlikte setten çok keyifli ayrıldığını anlatan Burak Deniz, Eylül ayında yayınlanması beklenen Şahmeran dizisinin de nasıl olacağını çok merak ettiğini söyledi.

İki hafta sonra Ozan Açıktan’ın yeni filmi için prova çalışmalarına başlayacağını belirten oyuncu, 2022 yılından da sağlık dileğinde bulundu. 2021’i çalışarak geçirdiğini anlatan Burak Deniz, hayatında kimsenin olmadığını da belirtti.