Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın eşine olan aşkı; Genç kızlar ona o eşine hayran dedirtti!..

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın eşine olan aşkı; Genç kızlar ona o eşine hayran dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz yılın son aylarında final bölümüyle ekrana gelen Son Yaz dizisinde canlandırdığı ‘Akgün’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz sosyal medyada aşka geldi.

2020 yılında öğretmen Kübra Kelkit ile sessiz sedasız evlenen oyuncu hayranlarını şaşırtmıştı. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşayan ünlü oyuncu çok sık olmasa da eşiyle fotoğraflarını instagram hesabından paylaşıyor.Hatta oyuncunun evli olduğunu bilmeyen bazı hayranları da bu paylaşımlardan sonra evli olduğunu öğrendi.

Alperen Duymaz ve öğretmen aşkı Kübra Kelkit, tayin hakkı için gizlice nikah masasına oturmuşlardı. Bir dönem Çankırı’da rehber öğretmenliği yapan Kelkit, magazin basınından uzak bir yaşam sürüyor. Aperen Duymaz, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımıyla eşine olan aşkını bir kez daha ilan ederken takipçilerini de mest etti.

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz'ın eşine olan aşkı; Genç kızlar ona o eşine hayran dedirtti!.. 7

Ünlü oyuncu, öğretmen eşi Kübra Kelkit’in sahilde yürüdüğü anı paylaşarak ‘Ne keyif ama seni izlemek’ notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı pek çok takipçisine; ‘Bütün genç kızlar ona o eşine hayran!’ dedirtti.

Özel hayatında yakaladığı mutluluğu, ekranlardaki başarısıyla perçinleyen oyuncu çok yakında Bein Connect’te yayınlanacak olan Erkek Severse dizisi ile hayranlarıyla yeniden buluşacak.

Alperen Duymaz’ın bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever iş insanı olarak karşımıza çıkacağı dizide Büşro Develi iki çocuk annesi kadını canlandıracak. Yasemin Kay Allen da Alperen Duymaz’ı elde etmeye çalışan hırslı ve güçlü bir kadına hayat verecek. Erkek Severse’nin ilk bölümü 20 Ocak Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.