Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahmeran dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor!

Şahmeran dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakında Adana’da bir araya gelecek olan Şahmeran dizi ekibi çekimlere başlayacak. Tims&B tarafından hazırlıkları devam eden dizinin hikayesini Pınar Bulut yazıyor… Fanstastik bir dizi olan Şahmeran’da başrollerde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in bir arada olacağı ortaya çıkmıştı.

Dizinin sadece başrolleri değil yan rollerdeki isimler de büyük dikkat çekiyor. Şahmeran projesi için çok etkileyici isimler bir araya geliyor. Netflix’te 2022 yılında yayınlanması planlanan dizi için Burak Deniz ile anlaşmanın da tamamlanmış olması izleyicileri mutlu eden bir gelişme oldu.

Umur Turagay’ın yönetmenliğini yapacağı Şahmeran dizisinin yan rollerinde usta isimleri göreceksiniz. Adana’nın yanı sıra Tarsus ve Datça’da da çekimleri yapılacak olan dizide; Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray ile Ebru Özkan isimleri özellikle dikkat çekiyor.

Birbirinden etkileyici rolleri ile bugüne kadar sektörde birçok projede yer alan bu 3 önemli ismin yanı sıra; Mert Ramazan Demir, Mehmet Bilge Arslan ile Nilay Erdönmez de Şahmeran’ın kadrosunda yer alan isimler arasında bulunuyor.

Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile gelecek sezonun en iddialı dijital dizilerinden birisi olması bekleniyor.