Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet dizisi için Cansu Dere ciddi bir eğitim almış!

Şahsiyet dizisi için Cansu Dere ciddi bir eğitim almış!

tarafından zk zk
Ay Yapım’ın Puhutv için hazırladığı Şahsiyet dizisinin 17 Mart Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanacak.

Dizide cinayet büro polisi Nevra’yı canlandıran Cansu Dere, rolü için ciddi bir hazırlık sürecinden geçmiş. Atış poligonunda talim yapan oyuncu, polis karakteri için yoğun bir çaba harcamış. Oynadığı karakterin psikolojisini daha iyi anlamak ve izleyiciyi yansıtmak için de emekli bir kadın komiserden danışmanlık almış ünlü oyuncu.

Cumartesi gecesi izleyici ile buluşacak olan dizide 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk BİLGİNER) ile Cinayet Büro Amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu DERE) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak.
Şahsiyet dizisi için Cansu Dere ciddi bir eğitim almış! 7
İnternette yayınlanacak dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas rol alıyorlar. Ay Yapım’ın yeni dijital dizisi “Şahsiyet”, Hakan Günday’ın özgün hikayesi.

Dizinin yönetmenliğini ise ünlü oyuncu Onur Saylak yapıyor. Dizinin her bölümü 60 dakika olarak yayınlanacak. Müjde Ar da yıllar sonra bir projeyle yeniden dizilere dönüyor.