Ana sayfa Sosyal Medya Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri yine sosyal medyayı kendisine çekecek!

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri yine sosyal medyayı kendisine çekecek!

tarafından ker_def

Müjde Uzman, son dönemde en iyi çıkış yapan tecrübeli isimlerden birisi oldu. Geçen sezondan bu yana Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin en başarılı isimlerinden birisi olan Müjde Uzman, karakteri izleyicilerin de sevmesi ile gündemden düşmüyor.

Alev isimli kadın karakteri dizinin aklı başında ve hem cinslerine yardımcı olmaya çalışan, aşk konusunda ise farklı durumlar içine düşmesine rağmen kendisini bilen ve birçok kişinin de hayranlık duyduğu birisi konumunda.

Alev karakterinin çekiciliği ile birlikte Müjde Uzman’ın hem oyunculuk yetenekleri hem de güzelliği ile ilgili sosyal medyada da hayranlardan çok geniş bir ilginin olduğunu söyleyebiliriz.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 38. yeni bölümünde Alev karakteri yeniden öne çıkacak. Müjde Uzman’ın da dolayısı ile sosyal medyada yine çok konuşulacağı bir süreç yaşanıyor.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; gözü yaşlı Kıvılcım, Ömer’e hayal kırıklığını dile getirirken, Alev ve Rüzgar evlenmeye karar veriyor.

Alev ve Rüzgar’ın nişan kurdelesini Abdullah’ın kestiği tanıtımda; Fatih’in Doğa’ya yeniden evlenme teklifinde bulunması büyük merak uyandırıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.