Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisi önemli bir değişiklik ile yeniden TRT’de

Şampiyon dizisi önemli bir değişiklik ile yeniden TRT’de

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Şampiyon dizisi yeniden hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerine 2 hafta önce başlanan dizi kaldığı yerden devam ediyor. Ancak önemli bir değişiklik var. Dizi artık Pazar günleri değil, ilk başladığı gün olan Perşembe’ye dönüş yaptı. 18 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Şampiyon dizisinin 26. yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Yaman karakterinin de diziden daha önce ayrıldığını hatırlatalım. Peki yeni bölümde Fırat’ı bekleyen kötü sürpriz ne?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve “Kafkas” lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı’nın
ringlere dönme mücadelesini konu alan “Şampiyon”dizisi, pandemi sürecindeki normalleşme
aşamasıyla, çekimlerine kaldığı yerden devam edilerek, yirmi altıncı bölümüyle ekranlara geliyor…

18 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Şampiyon”un yeni bölümünde neler olacak: Zafer kafes dövüşünü kazanır, fakat Kado, bu maçın arkasındaki “planı” öğrenmiş ve tuzağa düşürüldüklerini anlamıştır. Zafer’in rakibi kendisine anlatılanın aksine acımasız bir dövüşçü değil, gariban biridir. Bu gerçeği öğrendiğindeyse artık çok geç olacaktır çünkü adamı hastanelik etmiştir. Diğer tarafta Nesli de tıpkı abisi gibi yıkılmış haldedir. Kerem’le gizli gizli antrenmanlara devam ettikleri sırada Suna’ya yakalanmış ve evden kovulmuştur. Suna, Nesli’yi karşısına alır ve “Kerem’den uzak durmasını” söyler.

Şampiyon dizisi önemli bir değişiklik ile yeniden TRT'de 8

Fırat cephesinde ise işler karışır… Fırat’ın FMF Derneği’ne bağışlayacağını söylediği para kayıptır. Paraları alıp kaçan Tansel’in planı hazırdır ve sadece paraya konmayacak, Fırat’a da peşinden sürükleneceği sahte bir yem sunacaktır; paralarla birlikte salondan ayrılmadan önce Elif’i de beraberinde götürür ve Fırat’ın ondan şüphe duymasını sağlar.

Selvi, Zafer’in kafes dövüşüne çıktığını öğrenmiştir. Nişanlısının çıkacağı son maç sırasında kafes dövüşünün yapıldığı mekana gider ve onu dövüşürken görür. Artık karşısındaki kişi o çok sevdiği, vicdanlı, merhametli adam değildir, gözünü hırs bürümüş, acımasız bir dövüşçüdür… Bu durum Selvi’nin Zafer’le alakalı gelecek planını gözden geçirmesine sebep olur.

Şampiyon dizisi önemli bir değişiklik ile yeniden TRT'de 9

Diğer tarafta Kerem, halasının Nesli’yi evden kovduğunu öğrenir ve Nesli’yle olan aşkını, ilişkilerini bir adım öteye taşımak adına evlilik teklif eder… Fırat ise bu sırada Tansel’in elinden kurtulan Elif’in yanına, Yaman Salona gider. Fakat salonda onu kötü bir sürpriz beklemektedir. “Şampiyon” yirmi altıncı bölümüyle 18 Haziran Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de!