Ana sayfa Sosyal Medya Sanat aşkına! Eda Ece, hasta hasta bakın nereye gitmiş?

Sanat aşkına! Eda Ece, hasta hasta bakın nereye gitmiş?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemde olan başarılı oyuncu Eda Ece, şu sıralar hayli hasta. Geçtiğimiz günlerde hasta hasta sette çalıştığı görülen ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerini de meraklandıran oyuncu, daha sonra hastalığı ile ilgili bir bilgi paylaştı. Covid olmadığını açıklayan oyuncu, evde dinlendiğini de ekledi.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakterine kattığı eğlenceli yorum ile diziyi de dram ve entrika kıskacından kurtaran bir isim olarak Eda Ece’nin yoğun çalışma temposunda yorgun düştüğü ve hastalandığı anlaşılıyor.

Oyuncunun dün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile endişelenecek bir durumunun olmadığı ortaya çıktı. Gribal bir süreç geçirdiği anlaşılan oyuncu, evde dinlenerek iyileşmeye çalışıyor.

Ancak oyuncunun sergi gezmeyi çok sevdiğini de onu instagram’da takip edenler çok iyi biliyor. Eda Ece, hasta bile olsa bir sergiye gitmekten kendisini alıkoyamamış.

Hasta hasta sanat etkinliğine katılan Eda Ece, gittiği sergiden paylaşımlar yaptı sosyal medya hesabında. Yayınladığı paylaşıma “Hastalıkta ve sağlıkta sanat” notunu düşmeyi de ihmal etmedi.

İşte o paylaşımlarından bazıları:

Hastalıkta ve sağlıkta sanat! #art #medicine #ankeeilergerhard

Sanat aşkına! Eda Ece, hasta hasta bakın nereye gitmiş? 10

Sanat aşkına! Eda Ece, hasta hasta bakın nereye gitmiş? 11

Sanat aşkına! Eda Ece, hasta hasta bakın nereye gitmiş? 12

Sanat aşkına! Eda Ece, hasta hasta bakın nereye gitmiş? 13