Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu 7. yeni bölümde Karsu ile Filiz geçmiş ile yüzleşecek!

Sandık Kokusu 7. yeni bölümde Karsu ile Filiz geçmiş ile yüzleşecek!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi “Sandık Kokusu”nun kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu’nun 7. Bölümünde; Irmak ve Filiz yıllar sonra ilk defa karşılaşır. Filiz alelacele oradan uzaklaşır. Unutmaya çalıştığı geçmişle yüzleşen Filiz kendisini toparlamakta zorlanır.

Reha, Karsu’nun çalışmasını engellemek için bir takım planlar yapar. Bu planlar acaba gerçekleşecek midir? Peki Reha’nın bu adımından haberdar olan Atilla karşı hamle olarak ne yapacaktır?

Babasında kalmayı seçen Tılsım’ı bu kararından döndüren ne olacaktır? Filiz cephesinde ise site yöneticiliği yarışında heyecanlı dakikalar yaşanacak ve Filiz tüm siteyi bir araya getirecek bir davet düzenleyecektir. Fabrikasının yanma haberini alan Reha, Adana’ya dönecek, olay yerindeki esrarengiz çakmak akılları karıştıracaktır.

Karsu ve Filiz’in yıllar sonra Irmak’la karşılaşmalarının verdiği ağırlık, geçmişle yüzleşmek zorunda kalmaları onları nasıl bir aşamaya getirecek, neler yaşayacaklardır?

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de!