Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvana Türkay yepyeni bir rolle hayranlarını şaşırtacak!

Tuvana Türkay yepyeni bir rolle hayranlarını şaşırtacak!

tarafından ker_def

Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyacak, cuma günü vizyona girmeye hazırlanan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin galası 5 Aralık Salı akşamı Biletinial Torun Center Sinemaları’nda gerçekleştirildi.

8 Aralık Cuma günü itibariyle vizyona girmiş olan filmin oyuncu kadrosunda Tuvana Türkay da yer alıyor. Güzel oyuncu, son dönemde farklı rollerle hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

Tuvana Türkay’ın bu filmde ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ın ikinci eşini canlandırıyor.

Hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak olan Tuvana Türkay, yeni projesi için şöyle konuştu: “Filmde Murat Göğebakan’ın ikinci eşini canlandırdım. Biyografi filmlerinde gerçek karakterleri canlandırdığımız için bunun ağırlığını oyuncu her zaman taşır, biz de taşıdık. Ali hocam çekim sürecinde çok destek oldu. Hiç kimseyi üzmek kırmak değil amacımız. Tüm arkadaşlarımın eline sağlık. Ortaya çok duygusal bir film çıktı.”

Tuvana Türkay yepyeni bir rolle hayranlarını şaşırtacak! 7

Murat Göğebakan’ı canlandıran isim ise Burak Sevinç oldu. Oyuncu, filmde şarkıları kendisinin seslendirdiğini belirterek şu bilgileri verdi:

“Filme çok kısa bir sürede hazırlandık ancak yönetmenimiz aynı zamanda senaryo sürecinde de yer aldığı için onun değerlendirme ve deneyimlerinden yararlandık. Kendisinin en doğal halini yansıtmaya çalıştık. Kanser sürecini aktarabilmek için bir makyaj ve uzun saçlarını gösterebilmek için bir peruk kullanıldı onun dışında hiçbir şekilde plastik makyaj kullanılmadı. Şarkılar benim tarafımdan seslendirildi. Benim şahsi fikrim eğer bir biyografi filminde yer alıyorsa oyuncu kendi sesini kullanmalı diye düşünüyorum. Umarım benzetebilmişimdir ve seyirci tarafında karşılığını alır.”

Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç’e bu yapımda; Tuvana Türkay ve Hande Soral başrolde eşlik etti.

Filmin kadrosunda Merve Kansu, Necmi Yapıcı, Feride Çetin, Levent Tülek, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş, Güney Kılınç yer alıyor.

Filmin yönetmenliğini Ali Ayyıldız üstlenirken, senaryosu Ali Ayyıldız, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak imzası taşıyor.

Kral FM’in medya sponsoru olduğu film milyonların kalbindeki yeri hiç eksilmeyen, adı halen ve daima ‘sevda’ ile anılan Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesini, başarı müzik yolculuğunu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.