Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi reyting sıçraması ile sezonun en önemli ataklarından birisini yaptı!

Sandık Kokusu dizisi reyting sıçraması ile sezonun en önemli ataklarından birisini yaptı!

tarafından ker_def

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan dram dizisi Sandık Kokusu hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekmişti. Ancak dizi için beklenen yüksek reytingler gelmeyince akıllar da bir hayli karıştı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin yer aldığı bir projenin ortalamanın altında reytingler ile yayın hayatına başlaması bir talihsizlik olsa bile, ikinci bölümde elde edilen yüksek reytingler ile birlikte moraller de yerine geldi.

13 Aralık’ta yayınlanan 2. bölümü ile birlikte bir anda reyting sıçraması yapan dizi, sezonun en iyi çıkışlarından birisini gerçekleştirmiş oldu. AB grubunda adeta ikiye katlayan dizi hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında da çok ciddi bir izleyici desteği buldu.

Ortalamanın çok üzerinde reytingler ile sezonun en iyi dizilerinin arasına katılabileceğini ortaya koyan Sandık Kokusu dizisinin bu atağı herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin AB grubunda birinci olması, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ikincilik elde etmesi ile birlikte çarşamba rekabetinde Kuruluş Osman dizisine önemli bir rakip gelmiş oldu.

Özge Özpirinçci’nin yeniden ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekleyen ama ilk bölüm reytinglerini görünce morali bozulan hayranlarının da bu gelişmeden çok memnun kaldığını sosyal medyadaki yorumlarda bulabilirsiniz.
Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu Sandık Kokusu yeni bölümüyle 20 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.