Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor!

Sandık Kokusu dizisi sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’ önceki akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle yine çok konuşuldu.

Karsu’nun Atilla’yı öptüğü anların büyük heyecan yarattığı bölüm, #SandıkKokusu etiketi ile 2 saat boyunca TT listesinde yer aldı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ile birlikte Necip Memili yer alıyor.

Çarpıcı gelişmelerin ve heyecan dolu sahnelerin ekrana geldiği Sandık Kokusu’nun 11. bölümü reytinglerde de yine iyi oranlar elde ederek güçlü bir duruş sergilemeye devam ediyor. İstikrarlı bir şekilde reytingleri güçlü seyreden dizinin kemik izleyici kitlesini oluşturmayı da başardığını görmekteyiz. Dizinin 11. bölümü tüm kişiler kategorisinde günün beşinci olarak bitirdi. Dizinin AB kategorisi ile ABC1 kategorisinde günü üçüncü olarak tamamlaması da önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Oyunculuk performanslarının başarısı da, hikayenin etkinliğini daha da artırıyor.

Dizinin hikayesinde 11. bölümde Karsu ve Atilla arasında yaşanan sürpriz yakınlaşmanın ardından neler yaşanacağı ve Reha’nın ne yapacağı merak konusu oldu.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Atilla, Karsu onu öptüğü için şaşkınlık yaşıyor. Karsu ondan özür dilerken, Atilla yeniden Karsu’yu öperek beklenmeyen bir hamle yapıyor. İkili arasındaki aşk kıvılcımları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken, neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.