Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisinde reytingler iyi, hikaye daha da iyi!

Sandık Kokusu dizisinde reytingler iyi, hikaye daha da iyi!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu isimli Show TV dizisinin çarşamba akşamları güçlü bir izleyici desteği ile yoluna devam etmesi, ekip adına önemli bir başarının göstergesi oldu.

Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Demet Akbağ gibi dikkat çeken isimlerin başrolünde yer aldığı Sandık Kokusu dizisi, iyi reytingler alarak istikrarlı bir şekilde ekranda varlık sergiliyor.

10. bölümü geride kalan dizide bu hafta Atilla’nın kardeşi ile karşı karşıya gelmesi önemli bir konuydu. Bölümün finalinde Mert Melek’in, Atilla’nın kardeşi olduğu ortaya çıktı. Mert’in kapısını çalan Atilla’nın tepkisi ve ikilinin arasındaki gerilim merak uyandırdı. Atilla ve Mert Melek’in hikayesi ile ilgili sorular gelecek hafta yeni bölümde yanıt bulacak.

Dizinin hikayesi gayet heyecanlı ve başarılı şekilde devam ederken, reytinglerin de izleyicilerin güçlü desteğini sergilemesi önemli bir veri olarak kabul ediliyor.

10. bölümüyle tüm kişiler, AB ve ABC1 gruplarında ortalamanın bir hayli üzerinde reytingler elde eden Sandık Kokusu dizisinin tüm kişilerde günü 7. olarak tamamlamasının yanı sıra, hem AB hem de ABC1 gruplarında 3. olduğunu da belirtelim.

Atilla’nın gizemli kardeşiyle karşılaştığı merak uyandıran bölüm, #SandıkKokusu etiketi ile yaklaşık 2 saat boyunca TT listesinde yer aldı.

Dizinin sosyal medyada da çok konuşulması, hikayenin bir başarısı olarak gözüküyor.