Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisinin 3. yeni bölümünde dengeler bir anda değişecek!

Sandık Kokusu dizisinin 3. yeni bölümünde dengeler bir anda değişecek!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu dizisi ekranda bir anda fırtına estirdi. AB grubunda ikinci bölümü ile birincilik elde etmesi dizinin başarısının bir neticesi olarak görülüyor. İkinci bölümde çok iyi bir reyting yükselişi sergileyen dizinin sosyal medyada da öne çıkması ekibi çok sevindiren bir gelişme oldu. Sandık Kokusu dizisinin bundan sonraki bölümlerinin çok heyecanlı olacağına yönelik mesajlar da veriliyor.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun üçüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Karsu ve Filiz’in yıllar sonra yüzleştiği tanıtımda anne kızın duygu yüklü anları izleyenleri derinden etkiliyor.

Karsu’nun Atilla ile tanışması dikkat çekerken, Reha’nın da Karsu’nun peşinden İstanbul’a gelmesi dengeleri nasıl değiştirecek merakla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle 20 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.