Ana sayfa Dizi Analiz Sandık Kokusu dizisinde Reha ile Karsu arasında olaylar tırmanıyor!

Sandık Kokusu dizisinde Reha ile Karsu arasında olaylar tırmanıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’ önceki akşamki heyecan dolu bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde gelmeye devam ediyor.

AB grubunda oranlar biraz düşük kalsa da hem ABC1 hem de Tüm kişiler kategorilerinde Sandık Kokusu dizisinin ortalamanın üzerinde reytingler ile yoluna devam ettiğini görebiliyoruz. Sosyal medyada da oldukça konuşulan dizi #SandıkKokusu etiketiyle 1 saat 30 dakika TT listesinde yer aldı.

Süleyman’ın Deniz’i kaçırmasının ardından bunu öğrenen Atilla’nın Süleyman ile yaptığı anlaşma sonrası Deniz’i zarar görmeden kurtarması izleyiciye rahat bir nefes aldırırken, bu olay beraberinde daha büyük sorunlar getirdi.

Filiz, Irmak ve Karsu’nun maddi sıkıntıları, evlerin satılmasına rağmen arttı. Deniz’in kaçırıldığını öğrenen Reha’nın, olayı öğrenmesinin ardından başta Karsu’yu teselli eder gibi görünüp bölümün sonunda Hande’yle evlenerek Karsu’ya velayet davası açması gerilimi arttırdı. Deniz’in kaçırılmasından Atilla ve Hasan’ı sorumlu tutan Karsu ise Atilla’ya çok sert tepki gösterdi. Velayet davasının Reha’nın lehine sonuçlanması ise izleyiciyi şoke etti.

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sandık Kokusu’nun yayınlanan 22. bölümünde; Hasan’ın düşmanı Süleyman’ın Deniz’i kaçırdığını öğrenen Atilla çok sinirlendi ve vakit kaybetmeden Deniz’i kurtarmak için harekete geçti. Deniz’i kurtarmak için Süleyman ile anlaşma yapan Atilla, Deniz’i zarar görmeden kurtardı.

Yaşanan olayı annesinden saklamak için Atilla’ya söz verdiren Deniz, çok geçmeden korkudan yaşananları annesine anlattı ve Karsu, olayı ondan gizleyen Atilla’ya çok sert tepki göstererek ‘’Seni tanıdığım güne lanet olsun!’’ dedi.

Deniz’in kaçırılma olayının ardından kendini suçlu hisseden Hasan, Karsu’dan özür diledi; Karsu Hasan’ın özrünü kabul etmese de duygusal konuşmasından çok etkilendi. Atilla ile bir bağlantısı kalmamasını isteyen Karsu, kendini ve ailesini korumak için kitapçıdan istifa etti.

Bu esnada evlerin satılmasına rağmen halen Irmak’ın borçlarının kapanmamasına karşılık işini Lale yüzünden kaybeden Filiz, müşteriye sert çıkışından ötürü kovulan Irmak ve kitapçıdan ayrılan Karsu maddi yönden çok zorlanmaya başladı ve üçü de geçici olarak Irmak’ın internetten bulduğu paketleme işine başladı.