Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisiyle yeniden setlere dönen Demet Akbağ yeni rolünü çok sevdi!

Sandık Kokusu dizisiyle yeniden setlere dönen Demet Akbağ yeni rolünü çok sevdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun’un oturduğu yeni dizisi “Sandık Kokusu”nda Filiz karakterine can veren usta oyuncu Demet Akbağ yeni projesi hakkında konuştu.

Senaryoyu okur okumaz Filiz’i sevdiğini söyleyen Akbağ, rolünü ve hikayenin en cazip yönlerini şöyle özetledi;

“Filiz evliliğinde aldığı, akla hayale gelmeyecek darbenin travmasına rağmen hayat enerjisini hiç yitirmemiş bir kadın. Bakımlı, süslü, kendine gösterdiği özen ile alımlı tatlı bir yanı var. Ama aynı zamanda izledikçe seyirci görecek ki içinde duygusal, kırılgan halen travmanın acısını yaşayan bir kadın var… Yapım şirketinden, senaryo yazarına; yönetmeninden oyuncu kadrosuna itiraz edilemez bir teklif idi. Etkileyici bir hikaye, okurken çok sevdiğim bir proje…”

Hazırlık ve çekim sürecinde Melis Civelek, Zeynep Gür, Nezaket Coşkun ve Zeynep Günay ile karakter üzerinde yakın çalıştıklarını, özellikle Filiz’in görüntüsü, bakışı ve beden dilini karşılıklı konuşarak inşa ettiklerini belirtiyor.

“Ben Filiz’i çok sevdim, umarım seyirci de sever” diyen Demet Akbağ dizide izleyiciyi nelerin beklediğiniz ise şöyle vurguladı; “Sandık Kokusu hayatın içinden bir hikaye, izleyiciler samimi ve gerçek bir senaryoyla karşı karşıya olacak. Hayatın kendisi kadar sahici…”

Etkileyici kadrosu ve hikayesiyle “Sandık Kokusu” Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.