Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisi zor rakiplerle reyting mücadelesi verecek

İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisi zor rakiplerle reyting mücadelesi verecek

tarafından ker_def

Show TV ekranında yeni sezonun yepyeni projesi olarak ortaya çıkan Arak isimli dizinin ilk bölümü 21 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Bu sezonun en iddialı projelerinden birisi olarak öne çıkan dizinin başrollerinde İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisi bulunuyor.

Bir süredir setlerde görememekte olduğumuz bu iki ismin yeni bir televizyon projesinde buluşması çok dikkat çekici bir durum olarak öne çıktı. Sosyal medyada da Arak dizisine yönelik büyük bir ilgi olduğunu söyleyebiliriz.

Perşembe akşamları Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Bir Derdim Var, Sakla Beni ve Kendi Düşen Ağlamaz dizileri yayınlanıyor. Özelilkle Kanal D’de ekrana gelen Bir Derdim Var projesinin tutmadığını ve 6. bölümde final yapılmasının beklendiğini hatırlatalım.

Özellikle Fox TV’nin Hudutsuz Sevda dizisi ile öne çıktığını, Star TV’de yayınlanan Sakla Beni dizisine de büyük ilgi olduğunu belirtelim. Zaten geçen sezondan başarılı şekilde gelen ve iyi reytingler almayı sürdüren Aldatmak dizisi de atv’nin güçlü yapımlarından birisi.

İşte böyle zorlu bir günde Arak isimli yeni Show TV dizisinin nasıl reytingler elde edeceği merakla bekleniyor.

İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisi zor rakiplerle reyting mücadelesi verecek 7

Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi “Arak”ın yayın tarihi yeni tanıtımıyla duyuruldu.

İlgi çekici hikayesi, renkli dünyası ve başarılı oyunculuklarıyla en uzun gece 21 Aralık’ta Arak izleyiciyi ile buluşacak. Dizi afişi, setten kareleri, paylaşılan haberleri ve ses getiren tanıtımıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın birlikte kaleme aldığı Arak, ailesinin yaşamını altüst edenlerden hesap sormak için harekete geçen Kara’nın (İlker Kaleli) sürpriz bir şekilde yolunun kesiştiği Zeynep ile (Öykü Karayel) birlikte verdikleri mücadeleyi etkili bir anlatımla ekrana taşıyacak.

İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren “Arak” 21 Aralık Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.