Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri ile verdiği büyük mesaj!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri ile verdiği büyük mesaj!

tarafından ker_def

Türk televizyon dizileri arasında hikayesi güçlü olan yapımlara izleyicilerin ne kadar büyük bir önem verdiğini ve istikrarlı bir şekilde projelerin çok iyi reytingler elde ettiğinin örneği Kızılcık Şerbeti dizisi oldu.

Şimdiye kadar birçok dizinin de yıllar sürmesine rağmen güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncuları ile çok başarılı sonuçlar elde ettiğine şahitlik ettik. Son dönemde de bu istikrar gösterisini Kızılcık Şerbeti dizisi ile yeniden görmekteyiz.

Cuma akşamları yayınlanan dizi artık kendi izleyicisini buldu ve çok iyi reytingler elde ederek sezonun en başarılı projelerinin başında gelmeyi hak ediyor.

Dizinin sosyal medyada da çok güçlü olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 41. bölümü yayınlanan dizinin sosyal medyada ortaya koyduğu güçlü etkileşimler projenin başarısının bir başka kanıtı olarak görülüyor.

Sosyal medyada her cuma gündeme oturan dizi, bu hafta Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 10 saat, Kıvılcım 3 saat, Alev 3 saat, diziye konuk oyuncu olarak katılan Farah Zeynep Abdullah ise Dilruba etiketiyle 9 saat X’in TT listesinde yer alarak gündeme yerleşti.

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan. Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” ikinci sezonunda da milyonlarca izleyiciyi etkilemeye devam ediyor.