Ana sayfa Dizi Haberleri Sanki Gençliğim Evyah’ın finalini bekliyorlarmış, oyuncular bir bir dizilere dağıldı!

Sanki Gençliğim Evyah’ın finalini bekliyorlarmış, oyuncular bir bir dizilere dağıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz aylarının neşe kaynağı olan Gençliğim Evyah isimli komedi dizisi, 17.bölümü ile birlikte final yaparak ekranlara veda etti. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin finalinin ardından ise oyuncuların yeni dizilere bir bir dağıldığını gördük.

İlk olarak Burak Tozkoparan Menajerimi Ara dizisine Emir karakteri ile katıldı. Hikayede önemli bir etkisi bulunan Emir karakterinde genç oyuncu yine başarılı performansı ile göz doldurdu. Tozkoparan’ın hayranları da bu gelişmeden çok memnun. Zira oyuncu farklı bir karakterde kariyerinde yine iyi bir adım attı ve Ahsen Eroğlu ile partnerliğinin de çok başarılı olduğu net…

Sanki Gençliğim Evyah'ın finalini bekliyorlarmış, oyuncular bir bir dizilere dağıldı! 9

Daha sonra ise ikinci transfer gelişmesi Cengiz Bozkurt ile yaşandı. Cevher Kadıoğlu karakteri ile Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisine katılan Cengiz Bozkurt da fazla dinlenme fırsatı bulamadan yeni bir dizide boy göstermeye başladı.

Sanki Gençliğim Evyah'ın finalini bekliyorlarmış, oyuncular bir bir dizilere dağıldı! 10

Gençliğim Evyah dizisinde Mücella karakterine hayat veren bir başka tanınmış isim Bahar Süer ise bu sefer Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. İyi Aile Babası isimli dizi ile anlaşan oyuncu da yakında ekranda hayranlarla buluşacak.

Sanki Gençliğim Evyah'ın finalini bekliyorlarmış, oyuncular bir bir dizilere dağıldı! 11

atv’nin Gençliğim Eyvah dizisi daha biter bitmez dizilerden teklifler yağdı ve oyuncular bir bir yeni yapımlara doğru yol aldı.