Ana sayfa Sosyal Medya İyi Aile Babası dizisinin youtuber ünlüsü Ecrin Su Çoban’a aman dikkat uyarısı!

İyi Aile Babası dizisinin youtuber ünlüsü Ecrin Su Çoban’a aman dikkat uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen İyi Aile Babası isimli komedi dizisi heyecanla bekleniyor. Televizyonda nadir komedi dizisi var ve bu türün reytinglerde bir hayli zorlandığı da biliniyor.

İyi Aile Babası’nda gençleri ekrana çekme noktasında bir youtuber’ın da kadroda yer alması önemli bir gelişme olarak dikkat çekmekte. Youtube videoları sayesinde tanınan Ecrin Su Çaban, dizide nasıl performans gösterecek merakla bekleniyor. Ayrıca onun varlığı gençlerin de ilgisinin diziye çevrilmesine yetecek mi, bu da önemli bir soru işareti.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu gelişmeyi köşe yazısında değerlendirdi. Koloğlu, “Fragmanda rolün üstesinden geleceği intibası uyandı. Şöhret sahibi olmak, hele bu hazzı sunacak onca olanak içinde, kaçınılmaz olabiliyor” diye yazdı.

Ecrin Su Çoban’ı da uyaran deneyimli televizyon yazarı, şu sözlerle de öğüt verdi: “Ama bıçak sırtı bir iş Ecrin, aman dikkat! Tiyatro eğitimine ağırlık ver, oyunlar seyret, iyi filmler izle, bu ekibin içinde çalışmalar sırasında sana çok şey öğretecek isimler var. Ha bir de bak senin kuşaktan sayılır, Berat Efe’yi takip et…”