Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şans Buse Meral’in yanında, projeler üst üste geliyor!

Şans Buse Meral’in yanında, projeler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – İzleyiciler Buse Meral ismini Ege’nin Hamsisi dizisinden hatırlıyor. 2018 yılında TRT1’de yayınlanan dizide Derya karakterini genç oyuncu canlandırdı. İlk rolünde başarılı olan Buse Meral, hızlı bir yükseliş süreci yaşadı.

Kariyer basamaklarını yeni rollerle adım adım çıkan Buse Meral, tiyatro eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamladı. 25 Temmuz 1999 doğumlu olan oyuncu henüz 22 yaşında ve çok başarılı yapımlarda rol aldı.

Yeteneteği ve güzelliği ile dikkat çeken Buse Meral, aynı zamanda şanslı bir isim olmasıyla da ön plana çıktı. Üst üste iyi projelerde yer almak her oyuncuya nasip olmuyor. Buse Meral ise son 4 yıllık döneme iyi yapımlar sığdırdı.

Şans Buse Meral'in yanında, projeler üst üste geliyor! 8

Gülperi dizisindeki Begüm karakteri ile dikkat çeken Buse Meral, Bizim Hikayed ede kısa süre Pelin’e hayat verdi. Tek Yürek dizisinde Serenay olarak izlediğimiz oyuncu, sonra da Elimi Bırakma’da Damla olarak ekranda yer aldı.

En son Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1’in tarihi dizisinde rol alan Buse Meral, şimdi de atv’nin çok iddialı dizisine katıldı.

Destan isimli yeni dizinin hikayesi 8. yüzyılda geçiyor. Ebru Şahin ve Edip Tepeli başrol için netleşen isimler oldu.

Şans Buse Meral'in yanında, projeler üst üste geliyor! 9

Buse Meral ise yan rolde yer alacak ve kariyeri adına Destan dizisi çok önemli bir yapım olacak.