Ana sayfa Müzik Şarkıcı Özgün, hayranları ile keyifli anlar yaşadı!

Şarkıcı Özgün, hayranları ile keyifli anlar yaşadı!

tarafından ker_def

Pop müzik denilince akla gelen ilk isimlerden olan Özgün Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yıldönümü etkinliklerinde Number 1 Star Buluşmaları kapsamında DJ Kadir Çetin’in sunumu ile sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Şarkıcı, müzik severlere keyif dolu anlar yaşattı. Sevilen şarkıcı, keyifli sohbet sırasında her şeyin yolunda olduğunu ama best of yapma vaktinin geldiğini belirtti.

‘‘Anadolu Üniversitesi çocuk korosunda 9 yaşında şarkı söylemeye başladım’’

Kadir Çetin’in sunumuyla keyifli sohbet eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, sevilen şarkıcı Özgün, sorulan soruları yanıtladı. Kadir Çetin: Sen ve Ben’ e neden klip çekmedin? sorusuna yanıt veren Özgün ‘’Sadece Arkadaşız şarkımdan sonra bu şarkı çıktı. Şarkı girdi radyolar kendi kendine çalmaya başladı. Hatta bir televizyon, radyo kanalı klip yaptı ama çekseydik daha da güzel olurdu’’ dedi.

5 Kuruş Almadan Her gün Temizlik Yapıyorum

Kadir Çetin 5 yıldızlı bir otelde temizlik yapacaksın, karşılığında beş konser parası vereceğiz bunu da yayınlacağız deseler yapar mısın?

Özgün: Hergün hanım için 5 kuruş almadan temizlik yapıyorum. Para vereceklerse yaparım tabii ki. 10 yaşından evleneninceye kadar öğrenciydim, bekar yaşadım. Cam sildik, yer sildik yaptık yani…

Neden Ağlamamışlar?

Elveda şarkısı beni çok ağlatıyordu diyen Kadir Çetin, seyirciler arasından şarkıyı dinlerken ağlamayan var mı? sorusuna ‘‘ ağlamadım’’ diye tepkiler gelince Özgün ‘‘Neden ağlamamışlar başka ağlamayan varsa sahneye getirin nasıl ağlamazlar? ’’ diyerek espri yaptı.

Oldukça fit görünen Özgün‘‘Yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum, 7 senedir düzenli spor yapıyorum özellikle protein ağırlıklı besleniyorum’’ dedi.

Kadir Çetin, Özgün tanıyıp tanıyabileceğiniz en temiz kalpli insan. Program kapanışında sadece arkadaşız şarkısını söyleyen Özgün hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı.

Hem Konser Hem Yarışmalar devam ediyor…

Konser devam ederken katılımcıları interaktif bir yarışmaya da dahil eden Kadir Çetin, etkinlik sonunda Carousel ziyaretçilerini farklı hediyeler ile buluşturdu. Ayrıca konser sonunda şanslı 10 Özgün hayranları Özgün ile muhteşem bir sohbetin tadını çıkardı.