Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bombalar birbiri ardına patlayacak!

Yasak Elma dizisinde bombalar birbiri ardına patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde büyük bir değişim dalgası var. İlk 4 sezonu tamamlanan dizi, geçtiğimiz hafta 110. bölümü ile birlikte sezon finali yapmıştı. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden en son Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade ayrılmıştı.

Dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor ama bunun için 3 ay beklemek lazım. Yaz arası veren dizinin senaryo grubu yeni sezonda çok farklı gelişmelerle yepyeni bir dizi ortaya çıkartarcaktır. Her sezon büyük değişimler yapılarak Yasak Elma’nın zirveyi zorlaması başarılmıştı.

Ancak Şahika gibi çok etkili bir karakterin hikayeden gitmesi 5. sezon için ekstra yeni gelişmeler olmasını da şart koşuyor. Çünkü dizi hayranları Şahika karakterine büyük önem veriyordu. Yasak Elma’nın hikayesinde Şahika’nın olmaması, yerinin başka karakterlerle doldurulması gerekliliğini ortaya koyuyor. Bu da senaryo grubunun bomba olarak tarif edilecek hikayede çok büyük değişimleri ortaya çıkarmasına neden olacaktır. Dizinin hayranları bu bomba gelişmeleri merakla bekliyor.

Yasak Elma dizisinde bombalar birbiri ardına patlayacak! 7

Bir oyuncu için de Yasak Elma defteri kapanıyor. Bu kişi Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir. Oyuncu, yeni dizi bombası patlatacak! Yasak Elma’da yaşanan ayrılıklar kervanına yeni isimler de katılır mı henüz bilinmiyor. Ancka 110. sezon finalinde evde büyük bir patlama yaşanmıştı.

Bu patlama nedeni ile bazı karakterlerin vedasına karar verilebilir. Senaristlerin önü açık ve yeni bir denklem ortaya koymak, yeni karakterler ortaya çıkarmak için izleyicileri şaşırtacak adımlar atmalarına kesin gözüyle bakılıyor.