Ana sayfa Sosyal Medya Sarp Akkaya yeni dizisinde Çukur’dan bakın hangi rol arkadaşı ile buluştu?

Sarp Akkaya yeni dizisinde Çukur’dan bakın hangi rol arkadaşı ile buluştu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Akkaya, Çukur dizisine sonradan katılmış ve Şahram karakteri ile de dördüncü sezonda bir süre izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Usta oyuncunun rolü kısa sürse bile ekranda iz bıraktığını söylemek gerekiyor.

2001 yılından bu yana dizilerde yer almakta olan Sarp Akkaya, kariyerinde birçok projede bulundu ve çok farklı rolleri canlandırdı. Oyuncu, Disney Plus ile anlaşan ünlüler arasına katıldı. Atatürk dizisi için yapılan oyuncu arayışlarında Sarp Akkaya ile de anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Böylece Sarp Akkaya, Çukur dizisinde geçen yıl birlikte sete çıktığı Aras Bulut İynemli ile de yeniden birlikte çalışma fırsatı bulmuş olacak… Temmuz ayında dizinin çekimlerinin başlaması beklenirken, çok büyük bir prodüksiyon ile hazırlanan Atatürk dizisi, ünlü isimleri de aynı sette buluşturacak. İki oyuncunun yanı sıra, dünyaca ünlü Emma Watson ile, Songül Öden’in de kadroda yer alacağı netleşen isimler olduğunu hatırlatalım.

Sarp Akkaya yeni dizisinde Çukur'dan bakın hangi rol arkadaşı ile buluştu? 70

Unutulmaz Ezel dizisindeki Tevfik rolünün ardından, Suskunlar dizisindeki Bilal karakteri ile akıllarda kalan Sarp Akkaya, Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Atmaca karakterini canlandırmıştı. Son döneme birçok proje sığdıran oyuncu en son, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen karakterlerini canlandırdı…

Başarılı performansları ile göz dolduran oyuncunun Atatürk dizisinde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin önde gelen liderlerinden Enver Paşa’ya hayat vereceği öğrenildi.