Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin yeni başlayan dizisi erken finale doğru gidiyor!

atv’nin yeni başlayan dizisi erken finale doğru gidiyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan dram dizisi Adı Sevgi için final kararı alınmıştı. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin 10. bölümü 15 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek.

Filiz Alpgezmen ile Murat Can Tura’nın senaryosunu yazdığı dizide geçtiğimiz hafta yönetmen değişikliği yaşanmıştı. Dizi alınan ilk karara göre 22 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek olan 11. bölümü ile final yapacak. Ancak atv’nin 10. bölümde iyi reytingler gelirse, diziyi 13. bölüme kadar sürdürmek gibi bir planı da olabilir.

Sonuçta yeni başlayan atv dizisi erken final yaparak izleyicilerine veda etmek durumunda kalıyor. Bunun nedeni ise düşük gelen reytingler. Yargı ve Teşkilat dizilerinin karşısında ciddi bir izleyici kitlesi toplayamayan Adı Sevgi dizisi kendisini tam olarak anlatamadan final yapan diziler arasına katılıyor.

Peki dizinin 10. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar: “Emir ve Elif, Volkan’ın Zeynep’le kaçmasını engellemek için onların peşine düşer. Ancak Volkan’ın hedefinde bu kez Emir vardır. Emir’i vuran Volkan, bir an önce yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalanır.

Emir’in verdiği yaşam savaşı, Elif’i derinden etkiler. İkisi de duygularını saklayamaz. Öte yandan Zeynep’in Volkan’la kalan son bağı, boşanma davasıyla kopmak üzeredir. Volkan’ın itirazsız boşanması için Emir elindeki kozu kullanırken, Volkan yaptıklarından pişman olduğunu düşündüren sinir bozucu bir oyuna girişir.

Bu arada Leyla, Doğukan’la ilgili gerçekleri saklamak istese de, Şükran ve Ferdi’nin bu sırrı öğrenmesiyle işler kontrolden çıkar. Macide, Ekrem’in bir oğlu daha olduğunu öğrendiğinde ne kadar tehlikeli olduğunu kanıtlayacaktır. Gülendam ise Sarpça’dan ayrılmak için ihtiyacı olan paraya Volkan’ın teklifiyle kavuşur…”