Ana sayfa Dizi Haberleri Sarp Can Köroğlu, Gül Masalı dizisindeki Arda karakterine ne kadar çok yakıştı!

Sarp Can Köroğlu, Gül Masalı dizisindeki Arda karakterine ne kadar çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sarp Can Köroğlu, yeniden dizi setlerine Isparta’da çekimleri yapılan Gül Masalı ile dönüş yaptı. Pazar akşamları atv ekranında yayınlanan dizi beğeni topladı. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı, iyi reytingler de alıyor ve güçlü bir aşk hikayesini ortaya koyuyor.

Sarp Can Köroğlu da dizide Arda karakteri ile yer alıyor. 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Adını Feriha Koydum dizisindeki Bülent karakteri ile oyunculuğa başlayan Sarp Can Köroğlu, adından birbirinden farklı yapımlarda etkili performanslar ortaya koydu. Paramparça dizisindeki Mithat karakteri ile hatırlanan oyuncu, ayrıca Yasak Elma dizisinde de Kemal olarak yer almıştı.

Bay Yanlış dizisinde Serdar olarak izlediğimiz Sarp Can Köroğlu, en son Sen Çal Kapımı dizisinde Deniz karakterini canlandırdı. İki romantik komedi dizisinin ardından da oyuncuyu Gül Masalı isimli dram yapımında izliyoruz.

Sarp Can Köroğlu, Gül Masalı dizisindeki Arda karakterine ne kadar çok yakıştı! 7

Arda karakteri ile benzer yönlerinin çok olduğunu anlatan oyuncu, “Ben de Arda gibi daha sakin birisiyim. Sokaklarda sürten tipten ziyade, Arda gibi işine dört elle sarılan birisiyim” diye konuştu.

Arda karakterinin kendisine benzeyen bir başka yönünün de arkadaş ilişkileri olduğundan bahseden Sarp Can Köroğlu, “Arda sizin gördüğünüz neyse, Sarp da gerçek hayatta tam öyledir” diyerek arkadaşlık ilişkilerinin örtüştüğüne vurgu yaptı.

Arda karakterinin en sevdiği özelliğinin de bu olduğunun altını çizen oyuncu, arkadaşlık ilişkilerine büyük değer verdiğini de ifade etmiş oldu.

“Bütün arkadaşlarımla bu kadar sıkıyımdır, birbirimizi kollarız” açıklamasını yapan Sarp Can Köroğlu, Gül Masalı dizisinde yer almaktan çok memnun.

Isparta’da yapılan çekimlerde çok güzel bir set ortamı yakaladıklarını anlatan oyuncu, bunun böyle devam etmesini diledi.

Arda bir avukat ve oyuncuya göre de ideal bir erkek profili. İşi kuran ve ailesine de bakan birisi olan Arda’nın da kusurları olduğunu anlatan oyuncu, ilerleyen bölümlerde bunun da ortaya çıkacağını belirtti.