Ana sayfa Sosyal Medya İpek Tuzcuoğlu, dijital dünyaya youtube ile adımını attı!

İpek Tuzcuoğlu, dijital dünyaya youtube ile adımını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1971 yılında İzmir’de dünyaya gelen İpek Tuzcuoğlu, en son 2020 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Tövbeler Olsun isimli dizide Latife karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bir süredir televizyon dizilerinden uzakta olan oyuncu, şu sıralarda kendisine gelen senaryoları okuyor.

Yeni sezon için iyi bir proje olursa yer almak isteyen oyuncu, ayrıca birçok meslektaşı gibi dijital dünyaya da adımını youtube kanalı açarak gerçekleştirdi. İpek Tuzcuoğlu, 3 ay önce açtığı kanalında yaptığı sohbetlerle dikkat çekiyor. Oyuncu, “Youtube kanalım var. Açalı 3 ay oldu. Youtube kanalına bir şeyler yapıyorum” açıklamasında bulundu.

İpek Tuzcuoğlu, dijital dünyaya youtube ile adımını attı! 7

Youtube kanalındaki sohbet programları için bir hayli zaman harcayan İpek Tuzcuoğlu, ayrıca yeni bir sinema filminde de konuk oyuncu olarak yer alacağı bilgisini paylaştı.

Oyuncu, “En çok konsantre olduğum şey ise youtube kanalım” diye konuştu. Yeni projeler için de görüşmeler yapmakta olduğunu belirten oyuncu, evlenmeyi düşünmediğini ve böyle mutlu olduğunu da ifade etti.

Genç oyuncular arasında çok yetenekli isimler olduğunu anlatan İpek Tuzcuoğlu, ayrıca Özcan Deniz’i de övdü.

Bir ara aynı projede yer aldığı Özcan Deniz ile keyifle çalıştığını ve vizyonunun çok iyi olduğunu ve kendisini de çok geliştirdiğini sözlerine ekledi.