Ana sayfa Dizi Haberleri Satışlar süper, sosyal medya harika ama Ya Çok Seversen dizisinde büyük sorun hala sürüyor!

Satışlar süper, sosyal medya harika ama Ya Çok Seversen dizisinde büyük sorun hala sürüyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinin reytinglerine bakanlar, yurt dışı satışları ve sosyal medyadaki başarının izlerini göremeyince çok şaşırıyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizi şimdiden 20’den fazla ülkede yayına başladı… Dizinin sosyal medyada da çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi ve büyük etkileşimler oluşturması dikkatleri çekiyor.

Tüm bu gelişmelere rağmen yaz döneminin etkili dizilerinden birisi olmayı reytingler noktasında sağlayamayan Ya Çok Seversen gerçeğini de ifade etmek lazım.

Yurt dışı satışlarının çok iyi gitmesinde Kerem Bürsin etkisi hemen hissediliyor.

Ay Yapım imzalı dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı. Ancak reytingler düşük gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada çok iyi sonuçlar alınırken, dizinin dünyada 20’den fazla ülkede seyirci ile buluşmaya başlaması da bir başka önemli başarı olarak gözüküyor.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin MBC grubuna ait olan dijital platformu Shahid’te Türkiye ile eş zamanlı yayınlanan dizi platformun en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.

Ayrıca İsrail’in Turkish Drama Channel 2 isimli kanalında da ilk 3 bölümü yayınlanan dizi izlenme oranlarında üst sıralara yükseldi.

Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Belarus, Kırgızistan, Moldova Cumhuriyeti ve Gürcistan’da da yayın yapan Rusya’nın dijital platformu IVI’de en çok izlenenler arasında ilk 3’te yerini alan dizi aynı zamanda Rusya’nın önemli kanallarından TNT’de de 7 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak.

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin başarıları devam etse de reytinglerdeki düşüklük her zaman sorun olmayı sürdürecektir.