Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisi için Afra Saraçoğlu merakla beklenen haberi verdi!

Yalı Çapkını dizisi için Afra Saraçoğlu merakla beklenen haberi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi geçen sezonun en başarılı yapımı olarak adeta gündemi işgal etti. Müthiş bir izleyici desteği elde eden dizinin reytingleri uzunca bir süre çift haneli oranlarda gerçekleşti. Bir ara reyting düşüşü yaşansa ve birinciliği Kızılcık Şerbeti projesi ile paylaşsa bile Yalı Çapkını dizisi sezon sonuna doğru atağa kalkarak yine birincilikleri elde eden bir yapım olarak öne çıktı.

Yalı Çapkını dizisinin sezon finali yapmasının ardından başrolde yer alan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun tatilde birlikte olması ve aşk dolu anları da ikili arasında bir ilişkinin başladığını ortaya koydu. Ancak bu ilişkinin nasıl ilerleyeceğini kimse bilmiyor. Afra Saraçoğlu da kendisine rol arkadaşı ile aşk konusunda sorulan sorulara yanıt vermek istemedi.

Ancak Yalı Çapkını dizisinde heyecanla çekimlerin başlamasını bekleyenler için müjde geldi.

Afra Saraçoğlu, tatilin bitmek üzere olduğunu ifade etti ve diziyi merakla bekleyenler için müjdelerini sıraladı.

15 Ağustos’ta çekimler başlıyor ve Eylül ayında da ikinci sezon ekrana girecek. Afra Saraçoğlu, bu müjdeyi şu sözlerle duyurdu:

“Dinleniyorum, tatildeyim. Yakın zamanda başlıyoruz. 15 Ağustos’ta çekimlere başlıyoruz. Eylül ayı gibi sanırım yayında oluruz.”