Ana sayfa Dizi Fragmanları Magarsus dizisinde yeni fragman heyecanı artırdı, geri sayım başladı!

Magarsus dizisinde yeni fragman heyecanı artırdı, geri sayım başladı!

tarafından ker_def

BluTV’nin, orijinal dizisi Magarsus, 10 Ağustos’ta ilk 2 bölümü ile izleyici karşına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi, ismini Adana’daki bir antik kentten alıyor.

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Magarsus’ta genç oyunculara usta oyuncu Ercan Kesal da eşlik ediyor. Heyecanla beklenen dizinin ilk iki bölümüne ait özel fragman yayınlandı.

Özgün hikayesiyle ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye hazırlanan Magarsus, Çukurova’nın bir sahil kasabası Sarıbahçe’de narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini konu ediniyor.

İsmini Adana’da bir antik kent olan Magarsus’tan alan dizinin çekimleri Karataş, Sarıçam, Yumurtalık gibi farklı ilçelerde gerçekleşti.

MÜZİKLER TOYGAR IŞIKLI’DAN

Dizinin müziklerinde Charngo adında Güney Amerika’ya özgü bir müzik aleti kullanıldı. Ayrıca müzikler başarılı müzisyen Toygar Işıklı tarafından bestelendi.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.