Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Satürn 19 Eylül’e kadar retro yapacak! Dinçer Güner burçlara etkilerini anlatıyor!

Satürn 19 Eylül’e kadar retro yapacak! Dinçer Güner burçlara etkilerini anlatıyor!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner’den astroloji konusunda youtube kanalında paylaşımlarına devam ediyor. Güner, Satürn’ün 19 Eylül tarihine kadar geri hareketine devam edeceğini belirtti ve bunun burçlara olan etkilerini anlattı. Retro nedeniyle hemen korkulmaması gerektiğini anlatan Dinçer, bütün gezegenerin kendi hareket durumlarına göre yılın belli dönemlerinde geri hareket ettiklerini hatırlattı.

Dinçer Güner, “Satürn bugun itibari ile geri (Retro) harekete başlıyor ve 19 Eylül’e kadar Oğlak burcunda geri hareket edecek. Satürn Retrolarının etkilerini Merkür Retroları gibi hayatımızda çok hızlı bir şekilde göremeyebiliriz” diye konuştu.

Peki bu durumun burçlara yönelik etkileri neler olacak? Dinçer Güner’in tüm açıklamalarını videoda bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki açıklamaları da konuyla ilgili önemli detaylara işaret ediyor:

“Bu süreci yavaş yavaş, bir süreye yayıla yayıla hissederiz. Satürn Retroları hayatımızda disipline ihtiyacımız olan temaları tespit etmek, istikrarlı, sağlam ve kalıcı olmasını istediğimiz konuları tespit edip yeniden üzerinden geçmek için de harika bir süreçtir. Geçmişe bakarak, geçmiş deneyimlerden ders çıkartarak hayatımızı yeniden düzene sokma sürecidir.

Satürn Retro iken; aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar almayı beklerseniz, işte o zaman engel ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem geçen sene Eylül ayından beri hayatınızda neleri yarım bıraktınız, neler eksik kaldı bunları tespit edip üzerine gideceğiz. Tabii ki Satürn Karmanın da lordudur.

Bu yüzden geçtiğimiz sene Eylül ayından beri ne ektiyseniz biraz onları biçme zamanı da olacaktır. Hayatın size sunduğu zorlukları çözmek için kolları mı sıvadınız mı yoksa sorunları yok mu saydınız? İşte sorunları yok saydıysanız problemler katlanarak da yeniden önünüze düşebilir. Bu dönem belki biraz hayatın hızlı akışında bir frene basma hem yaptıklarınıza hem de kendinize şöyle bir dışarıdan bakma dönemidir.

Bu süreçte bir çok konu ve iş ağırdan alınmaya başlayacaktır. Eğer doğum anınızda Satürn Oğlak burcunda ve Retro ise, bu Retro süreci zaten sizin çok iyi bildiğiniz ve aşina olduğunuz bir süreç olacaktır. Bu yüzden sizler için çok büyük bir sıkıntı verecek şekilde işlemeyecektir.

Satürn Oğlak burcunda geri giderken iş ve kariyer konuları, ekonomi ile ilgili konular, sorumluluk almak zorunda kaldığınız meseleler, hayatınızda Aralık’tan beri ciddiye aldığınız konular, statü, saygınlık, otorite kazanmaya çalıştığınız konular, askeri konular, devletler arası ilişkilerde, devlet dairelerinde işlerde gecikmeler söz konusu olabilecektir.

Bu dönem özellikle ekonomik anlamda yeni revizyonlar, eldeki planların üzerinden yeniden geçilebilecek bir zamana işaret etmekte. Türkiye haritasında ise Satürn 7. evinde geri hareket edecek. Uluslararası alandaki anlaşmalar, ekonomik görüşmelerin üzerinden yeniden geçmek gerekebilir. Bazı anlaşma maddeleri revize edilebilir. Dışarıdan beklenen destekler var ise bu biraz daha zamana yayılabilir.

Askeri anlamda yapılması planlanan değişikliklerin artık son kez üzerinden geçip, olgunlaştırıp hayata geçirilebilir. Yalnız Satürn’ün geri harekette olması dünya üzerinde ekonomik olarak geçici bir süre bir şeylerin yavaşlaması, durması anlamına gelebilir. Tedbirler yeteri kadar etkisini göstermeyebilir. Bu dönem anlaşma içinde olduğumuz diğer devletlerle olan ticari ilişkileri belki yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir.

Satürn 19 Eylül 2019’da ileri harekete başlayana kadar bu alanda yeni işler başlatmadan eldeki işleri gözden geçirmek derlemek toparlamakta fayda var.”