Ana sayfa Dizi Haberleri Savaş Özdemir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra yeni dizisini buldu!

Savaş Özdemir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Savaş Özdemir, atv ekranında 6 sezon devam eden fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı. Geçen sezon itibari ile diziye veda eden oyuncu kendisine gelen teklifler arasından birisi için anlaşmasını yaptı.

Savaş Özdemir, yeni sezonda Bahadır Özdener’in yapımcılığını yaptığı yeni dizi Benim Hayatım ile yeniden ekrandaki yerini alacak. Bir baba ile kızının dram yüklü hikayesi olan yeni dizi Star TV için hazırlanıyor…

Savaş Özdemir’in yanı sıra dizide başrolde Nilsu Berfin Aktaş olacak. Baba kız olarak izleyeceğimiz ikilinin performansı ve uyumu merakla bekleniyor…

Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş ise Benim Hayatım isimli dizinin iki genç başrolü olarak partnerlik yapacak. İkilinin enerjisi ve uyumu da hayranlar tarafından yakından izlenecek.

Savaş Özdemir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra yeni dizisini buldu! 7

Star TV’nin yeni sezon için hazırlattığı projenin senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete yazıyor. Onur Tan’ın genel yönetmen olduğu dizinin başında ise yönetmen Orkun Çatak bulunacak.

1970 İstanbul doğumlu olan Savaş Özdemir, uzun yıllardır sektörde yer almaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservetuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu, birçok oyunda rol aldı. Hem dizi hem de sinema filmleri ile de bilinen Savaş Özdemir, 1997 yılından bu yana da tiyatro faaliyetlerine devam ediyor.