Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş, Star TV dizisinin başrolü oldu!

Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş, Star TV dizisinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisi, iki sezon boyunca ekranda izleyenleri gülümsetti. Dizinin geçen sezon final yapmasının ardından birçok oyuncu farklı yapımlar ile anlaştı. Bu isimlerden birisi de Nilsu Berfin Aktaş oldu…

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile çok başarılı bir çıkış yapan genç oyuncu, ayrıca Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de Dilara karakteri ile tecrübesini artırdı. Oyuncu, yeni sezon için ise hayatının teklifini aldı. Bahadır Özdener’in yapımcılığını yaptığı Benim Hayatım isimli yeni dizinin kadın başrolü olarak Nilsu Berfin Aktaş seçildi.

Kuzey Yıldızı projesinin hemen ardından başrolü elde etmesi genç oyuncunun ne kadar başarılı bir çıkış yaptığının da göstergesi oldu.

Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş, Star TV dizisinin başrolü oldu! 8

Genco Özak ile başrolü paylaşacak olan Nilsu Berfin Aktaş’ın bir baba kız hikayesinde yer alacağını ve dram yüklü bir dizi olacağını belirtelim.

Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş ikilisinin nasıl bir dizi çifti olacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş, Star TV dizisinin başrolü oldu! 9

Sadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’nin senaryosunu yazdığı dizinin çekimlerine başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı çeken Onur Tan, yeni dizinin genel yönetmeni oldu. Yönetmen olarak ise Orkun Çatak, sette çalışmalara yoğun bir tempoda başladı.