Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı 80. yeni bölümde kim şehit olacak?

Savaşçı 80. yeni bölümde kim şehit olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde 3 Kasım Pazar akşamı 80. yeni bölümü izleyeceksiniz. Dizinin 4.sezonunda Kıbrıs şehidimiz Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ile ilgili önemli cümleler geçtiğimiz haftalarda söylenmişti. Yeni bölümde yine Kıbrıs ile ilgili teröristlerin planlarına Kılıç Timi engel olacak.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli,Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine aksiyon dolu olacak.

Dizide Kılıç Timi büyük saldırıya uğruyor. Yaralılar var ama şehit acısı da yaşanacak mı,herkes merakta… Diziden bir ayrılık daha olur mu, bu sorunun yanıtı 80.bölümde ortaya çıkacak.

Peki neler yaşanacak? İşte detaylar:

Karargahtan Astsubay Demir Döğer’le ilgili gelen son bilgi, Kılıç Timi’nin büyük şok yaşamasına sebep olurken, Markus, kalabalık bir terörist grupla saldırıya geçer.

Ağır kuşatma altında kalan Kılıç Timi, saldırıya korkusuzca karşı koysa da, umutlar gittikçe tükenir. Ancak Yüzbaşı Kağan’ın yaptığı çılgın hamle, çatışmanın gidişatını değiştirecek ve Markus’u hiç beklemediği bir sonla karşı karşıya getirecektir…

Savaşçı 80. yeni bölümde kim şehit olacak? 7

Bu arada Seyfi’nin Markus’la ilgili, öğrendiği önemli bir istihbarat, karargahı alarma geçirir.

Kopuz Albay, Markus’u durdurmak için çalışmalara başlasa da, Markus yeni eylem planını çoktan devreye sokmuştur…