Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev dizisinin başarılı olması için yapılması gerekenler!

Kağıt Ev dizisinin başarılı olması için yapılması gerekenler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizis Kağıt Ev için yoğun bir çalışma yapılıyor. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu ikilisi dizinin başrolünde yer alıyor. Tuvana Türkay’ın da kadrosunda yer aldığı dizide Can Nergis’i de izleyeceksiniz. Hatırlanacağı gibi, Türkay ile Nergis daha önce Yasak Elma dizisinde birlikte rol almıştı.

Senaryosu ile dikkatleri çeken dizinin başrolünde iki güçlü isim olunca herkes merak etti. Dizinin başarılı olması hayranların en büyük dileği. Fragmanları ile dikkatleri çekmeyi başaran Kağıt Ev dizisinin izleyicileri kendisine çekebilmesi için nelere ihtiyaç olduğunu da Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu köşe yazısında belirtti.

Güleroğlu’na göre her şey senaryoda bitiyor. Güleroğlu yazısında şöyle diyor: ‘‘Kâğıt Ev’den hayata bakış oldukça ilginç gelişmelere gebe bir içerik performansına sahip ve bu performans gerektiği biçimde değerlendirilirse ‘Kâğıt Ev’ dayanıklı çıkıp ciddi bir rakip olabilir.”

Peki dizinin bu kadar yoğun dizilerin yer aldığı ortamda öne çıkabilmesi için neler ihtiyaç var? İşte Anibal Güleroğlu, bu sorunun yanıtını şöyle verdi:

“Şayet senaryo gelişimi, başarılı kariyerlerle desteklenen mükemmel aile tablosundan tek bir yanlış anlama sonucu kopacak olan Fırtına Ailesinin hikâyesini işlerken, yaşamdaki tüm dengelerin pamuk ipliğine bağlı oluşunu mantıklı bir dille sunup yaşamın gerçekleriyle bağ kurabilirse izleyiciyi kendine çekebilir.

Yanı sıra ‘Kâğıt Ev’in dayanıklı çıkması için kötücül sürpriz olayının ‘Bir atımlık kurşun’ olmaktan öteye geçecek türden çok yönlülük sergilemesi ve işin özüyle paralel yol alabilen gelişim kapasitesine sahip olması da gerekiyor. Tabii içeriğin, uzunluk handikabını akışı monotonluğa düşürmeden aşabilmesi ve merakı her daim diri tutabilmesi de önemli.”