Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde beklentiler olmadı, hemen yeni bir karar geldi!

Savaşçı dizisinde beklentiler olmadı, hemen yeni bir karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Savaşçı dizisinde beklenen reytinglerin altında oranlar geliyor. Dizinin uzun süre bekletilmesi ve Kardeşlerim ile Gönül Dağı’nın da bu süreçte izleyici sadakatini yakalaması sonrasında Savaşçı dizisinin denkleme dahil olması en önemli sıkıntı olmuştu.

Savaşçı hayranları 5. sezondan memnun. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin ayrıldı ama yeni isimlerle dizinin kadrosu çok güçlendi.Tamer Karadağlı da efasne bir oyunculuk sergiliyor. Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Erkan Meriç ve Serenay Aktaş ile birlikte dizinin kadrosu çok genişledi. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli zaten başrolde gayet iyi performanslara imzalarını atıyorlar.

Ancak Savaşçı dizisinde izleyicinin ilgisinin yeterince çekilememiş olması yeni kararlar alınmasına neden oldu.Dizinin hikayesini daha da genişletmek, daha da ses getirmek amacıyla Limon Film tarafından yeni karakterlerin hikayeye dahil olması kararı alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Savaşçı dizisine 6 yeni karakter katılacak. Böylece hikaye daha da derinlikli bir hale gelecek ve yeni karakterler ile birlikte izleyici ilgisinin artması hedeflenecek.

Dizinin yaz aylarında devam etmesi durumunda eski hayranlarını yeniden kazanması da muhtemel. Zira yaz aylarında diğer yapımlar çok azalacağı için ekranda kalan dizilere rağbet artacak ve izleyici sadakati de oluşturulabilecek. Tabii henüz Savaşçı dizisinde böyle bir plan olup olmadığı bilinmiyor.