Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde bomba gibi yeni kararlar!

Savaşçı dizisinde bomba gibi yeni kararlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay Savaşçı dizisi 4 sezonda 99 bölüm yayınlanmıştı. Ancak 5.sezon bir hayli gecikti. Dizinin ekibinde yaşanan çalkantılar, yeni isimlerle anlaşılması ve Ocak ayında çekimlerin başlaması, yayının Nisan ayının ortasında gerçekleşmesi derken Savaşçı’nın 5. sezonu biraz çalkantılı olayların yaşanması ile hafızalara yer edindi.

Berk Oktay’ın Kağan Bozok karakterinde olmaması hayranlarını üzerken, Savaşçı’ya yeni katılan ünlüler ise hemen kabul gördü. Tamer Karadağlı özellikle müthiş performansı ile hayranların gözüne kısa sürede girmeyi başardı. Savaşçı takipçileri Karadağlı’yı Çocuklar Duymasın dizisinden sonra böyle bir kahramanlık hikayesinden görmekten çok memnun. Karadağlı da performansı ile ustalığını sergiliyor ve Albay Oktay Görtürk’ün hislerini ekrana yansıtmayı başarıyor.

Savaşçı dizisinde bomba gibi yeni kararlar! 9

Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Erkan Meriç, Serenay Aktaş ve Ediz Hun’un da 5. sezonda kadroya katılması Savaşçı dizisinin bir hayli göz önüne çekti… Ancak dizinin reytingleri bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. Orta seviyelerde reytingler elde eden Savaşçı dizisi için çok önemli bir karar alındı.

Hikayenin daha da güçlenmesi ve izleyicinin ilgisini çekebilmek adına 6 yeni karakterin Savaşçı dizisine gelmesi bekleniyor. Yakında yeni karakterleri kimlerin canlandıracağı ortaya çıkacak. İlk 4 sezonu başarılarla dolu olan Savaşçı’nın 5. sezonunda tam olarak istenilen elde edilemeyince yeni karakterlerin gelmesi kararı verilmiş oldu.

Savaşçı dizisinde bomba gibi yeni kararlar! 10

Peki dizinin 8 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 104.bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Albay Oktay Göktürk gerçeği ortaya çıkarabilecek mi? Mösyö’nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey’in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva’yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer. Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay’la ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir.

Savaşçı dizisinde bomba gibi yeni kararlar! 11

Onun suçsuz olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yeni bir plan yapar ve Yüzbaşı Bozkurt’u devreye sokar. Mösyö ise Göktürk Albay’ın Yeva’yı bulmak için bölgeye geleceğini tahmin eder ve avını yakalamak isteyen bir avcı gibi, onu tuzağına çekerek alt etmeye çalışır. Fakat işler pek de istediği gibi gitmez. Mösyö’nün uzak tutma çabasına rağmen, Uzi’nin beklenmedik şekilde olaylara dahil olması, onun planlarını daha da çıkmaza sokar…

işte Savaşçı dizisinin 104. bölüm fragmanı: