Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde büyük değişim de işe yaramadı!

Savaşçı dizisinde büyük değişim de işe yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Savaşçı dizisinin 5. sezonu beklentilerin altında gelen reytinglerle biraz tatsız ilerliyor… Geçtiğimiz hafta yayınlanan 105. bölümde Tamer Karadağlı’nın hikayeden ayrılmasından sonra biraz daha güç kaybeden Fox TV dizisi, beklentilerin çok altında kaldı.

Yeni oyuncularla 5. sezona başlayan dizide yapılan büyük değişimin herkes farkında. Tamer Karadağlı kadroda artık yok ama; Ediz Hun, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz yapımda rollerine devam ediyor. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli de rolleriyle yine ekranda yer almayı sürdürüyor.

Dizinin 106. bölümüne ise 6 yeni karakter katılarak hikayede daha da geniş bir tablo ortaya koyuldu. Yeni karakterler ile yeni hikayeler ortaya dökülmeye başladı. Yani değişim dalgası devam ediyor.Ancak bu durum dizinin reytinglerine olumlu yansımadı.

Eskişehir’de çekimleri yoğun bir tempoda devam eden Savaşçı dizisinin dün akşam yayınlnan 106.bölümü tüm kategorilerde dün akşam 6. sırada yer aldı. Sıralama olarak dizinin fena bir durumda olmadığını görülüyor. Ancak elde edilen reyting sonuçları tüm kişilerde ortalama oranda olsa da AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın altına sarkan bir dizi görüyoruz.

Savaşçı’nın 5. sezonunun geç başlaması, Gönül Dağı ile Kardeşlerim dizilerinin cumartesi akşamları izleyicileri kendine çekmesinin de bu tabloda etkisi var.