Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı şoku yaşanıyor!

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı şoku yaşanıyor!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 5. sezonu Nisan ayında başlayan dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı. Reytinglerde beklentilerin altında kalan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Savaşçı dizisinde 105. yeni bölüm 15 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında yayınlanacak. Albay Oktay Göktürk karakterine hayat veren usta oyuncu Tamer Karadağlı ise izleyiciler için büyük bir şok oldu… Çünkü usta aktörün dizideki rolünün toplam 6 bölüm olacağı ortaya çıktı.

Tamer Karadağlı, şu sıralarda Eskişehir’den de ayrılmış durumda ve Marmaris’te Andropoz isimli Netflix dizisinin çekimlerinde bulunuyor. Stok bölümlü çekildiği için Savaşçı dizisinde bu hafta izleyeceğiniz Karadağlı’nın dizinin 106. bölümünde hikayeye veda etmesi bekleniyor.. Tamer Karadağlı’nın en başından bu yana 6 bölümlük anlaşmasının olduğunun yeni ortaya çıkması dizi hayranlarını şoke etti. Karadağlı yapımcının yakın bir arkadaşı olduğunu ve senaristin de ikna etmesi ile gelen teklifi kabul ederek Albay Oktay Göktürk karakterine hayat verdiğini ifade etti.

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı şoku yaşanıyor! 8

Oyuncu, bu karakter için forma girmek adına özel bir diyetisyen ile birlikte çalıştı ve son aylarda kilosuna da çok dikkat ediyor. Peki Savaşçı dizisinin 105. yeni bölümünde neler yaşanacak? Haberimizin devamında dizinin bu haftaki yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Albay Oktay Göktürk için hesaplaşma zamanı!

Göktürk Albay’ın Uzi’yle karşılaşması iki tarafa da büyük bir şok yaşatır ve bu karşılaşma pek soruyu da beraberinde getirir. Her ikisi de karşısındakinin kim olduğunu sorgularken Yeva’nın hamlesiyle, Göktürk Albay ve Haydar Yüzbaşı ateş çemberinin ortasında kalır ve Uzi çatışma alanından kaçmayı başarır.

Diğer taraftan oğlu Oktay’ın suçsuz olduğunu öğrenen Gündüz Bey çok mutludur. Ancak Kopuz Albay’ın anlattıklarındaki önemli bir ayrıntı Gündüz Bey’in dikkatinden kaçmaz. Geçmişte yaşadığı önemli bir olayla bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar ve acı bir gerçekle yüzleşir.
Ama Göktürk Albay için bu gerçeğin ve Uzi’nin kim olduğunun önemi yoktur.

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı şoku yaşanıyor! 9

Mösyö ise bozulan bütün planlarına rağmen yeni hamlesini yapmakta gecikmez. Kılıç Timi ve Göktürk Albay’ı tuzağa çekmek için Uzi’yi harekete geçirir. Uzi’nin yaptığı bu son eylem karşısında dehşete düşen Kılıç Timi ve Göktürk Albay için artık zamana karşı bir yarış başlamıştır.