Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’a altın dönemini yaşatan dizi teklifinin bir benzeri Alp Navruz’a geldi!

Berk Oktay’a altın dönemini yaşatan dizi teklifinin bir benzeri Alp Navruz’a geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz, 2016 yılından bu yana yoğun şekilde çalışan ve birbiri ardına önemli dizilerde rol alan başarılı isimlerden birisiydi… Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile başladığı bu yolculukta üst üste etkili dizilerde rol alması, oyuncunun proje seçme konusundaki titizliğinden kaynaklanıyor.

Birçok teklif aldığı bilinen oyuncu, bir projeyi öne hikayeyi tam olarak anlamadan, senarist ile konuşmadan ve rolün hikayenin ilerleyen dönemlerinden nereye gideceğini görmeden anlaşma yapmıyor. Bu durumu daha önce bir röportajında anlatan ve senaristin düşüncesini öğrenmeden projelere imza atmadığı bilinen Alp Navruz için şimdi yeni bir durum oluştu.

Berk Oktay'a altın dönemini yaşatan dizi teklifinin bir benzeri Alp Navruz'a geldi! 9

Savaşçı dizisi ile 5 sezonluk başarılı bir hikaye ortaya koyan Limon Yapım sektörde öncü bir rol üstlenmişti. Şimdi de Çilek Kokusu, Erkenci Kuy, Erkek Severse gibi dizilerin yapımcısı olan Gold Film yeni bir asker dizisi için kolları sıvamış durumda.

Savaşçı dizisinin bir benzerinin yani bir asker dizisinin yeniden ekranda olması izleyiciler için de iyi bir alternatif olacaktır. Hatırlanacağı üzere Berk Oktay da kariyerinin altın dönemini dört sezon başrolünde yer aldığı Savaşçı dizisiyle birlikte yaşamıştı.

Berk Oktay'a altın dönemini yaşatan dizi teklifinin bir benzeri Alp Navruz'a geldi! 10

Yeni asker dizisi için düşünülen ismin Alp Navruz olması da önemli ve hayranları bu iddialar ortaya çıkınca sosyal medyada çok olumlu yorumlar yaparak desteklerini sergiledi.

Şimdiye kadar dram projelerinde izlediğimiz geçen yıl da Ada Masalı ile romantik komedide de çok iyi olduğunu kanıtlayan Alp Navruz, şimdi de bir asker dizisi için düşünülüyor.

Berk Oktay'a altın dönemini yaşatan dizi teklifinin bir benzeri Alp Navruz'a geldi! 11

Oyuncunun titizliği ve senaryoya hakim olma tavrı biliniyor. Hayranları şayet Alp Navruz projeyi kabul eder ise hikayenin hem derinlikli bir olduğunu hem de canlandıracağı rolün çok etkili bir çıkış yapacağına inanıyor. Çünkü hayranlarının inancı şu: “Alp Navruz, öyle kolay kolay proje kabul etmez ve rol onu tatmin ederse de mutlaka başarılı olur. “